4- årsboka!

4- årsboka!

Velkommen til deg som blir 4 år i år! Nå er det endelig din tur til å få 4-årsboka!

Alle døpte fireåringer (født 2017) får invitasjon i posten i løpet av uke 32. Dersom du ikke er døpt, eller du ikke har fått invitasjon men gjerne vil delta, meld deg bare på under!

Alle er velkommen!

Vi i kirken inviterer deg og mange andre 4-åringer til en samling i kirken torsdag 26.august kl. 17.00-17.45 i kirken. Da skal vi synge og høre fortellinger fra boka, bli kjent i kirkerommet og du får møte Tone-Anita som er dirigent i Barnegospelen. Barnegospelen er et kor som har øvelser på misjonshuset annenhver uke. Nå som du er 4 år kan du nemlig bli med der også!

I 4-årsboka blir vi med vennene Astrid, Sara og Sigurd gjennom et helt år. I barnehagen, hjemme hos hverandre, på tur i skogen og i kirken. Sammen utforsker de verden og deler både sorger og gleder. Går det virkelig an å ha en hemmelig venn? Hvem kan egentlig hjelpe oss når vi går oss bort? Og hvem skal redde fiskene i havet?

Boka følger høytidene i kirken, med fortellinger om Jesus, skapelsen, en aftenbønn og noen kjente sanger.

 

Søndagen etter, 29.august kl. 11.00, er 4-åringene spesielt invitert til familiegudstjeneste hvor det blir utdeling av 4-årsboka.

Påmelding under!

Håper vi ses!

Hilsen Anne prest, Valeri organist, Tone-Anita dirigent i Barnegospelen og
Mona menighetspedagog.

 

4årsboka er allerede delt ut, men om barnet ditt ønsker et eksemplar, send en mail til menighetspedagog@skiptvet.kirken.no med barnets navn og adresse og dere vil få boka i postkassen. 

 

 

Powered by Cornerstone