Påmelding til konfirmasjon

Påmelding til konfirmasjon

Påmelding er åpen! Konfirmasjonsdagene for 2021 er 5. og 12. september.

Hei, du som er født i 2006! Her kan du melde deg på til konfirmasjon i Skiptvet menighet.

Alle er velkommen til konfirmasjon i kirken! Både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig er velkommen som konfirmant. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre – uansett hvilket utgangspunkt du har. Som konfirmant får du mange nye opplevelser og du får lære mer om Gud og deg selv.

Påmeldingsskjema finner du rett nedenfor her. 

Er det noe dere lurer på om konfirmasjonstiden eller vil snakke med oss om så ta kontakt! Dere finner også mye informasjon her på hjemmesiden vår under fanen trosopplæring - konfirmasjon i menyen. 

Med vennlig hilsen

Anne Cecilie Elgarøy Ringen, sokneprest, tlf 988 00 652, e-post: sokneprest@skiptvet.kirken.no

Mona Kristin Hassel Skogstad, menighetspedagog, tlf: 400 34 584, menighetspedagog@skiptvet.kirken.no

 


Konfirmanten  


Foresatte
Konfirmasjonsdagen

Vi tar imot ønsker for dag og tidspunkt for konfirmasjonsgudstjenesten, men er avhengig av å fordele konfirmantene noenlunde jevnt utover, slik at vi ikke kan garantere at alle ønsker blir oppfylt. 

Konfirmasjonsdagene for 2021 er:

5 september kl. 11.00 og 13.00
12 september kl. 11.00 og 13.00


Samtykke

Ved å sende inn denne påmelding er vi som foresatte inneforstått med at vår konfirmant deltar i konfirmasjonstiden og er kjent med at alle samlinger er obligatoriske og vi vil tilrettelegge for at konfirmanten får deltatt på disse. 

Som konfirmant sier jeg at jeg vil delta i konfirmantundervisninger og lover å slutte positivt opp om konfirmanttidens opplegg og følge de regler som gjelder. Dette inkluderer deltagelse på leir, gudstjenester, undervisning og annet opplegg. 

Merk: Alle bilder som både tas og deles vil alltid være situasjons- og stemningsskildringer med fokus på hva vi gjør. Vi publiserer heller ingen bilder uten samtykke fra konfirmanten selv. 

Legg til en til
Viktig informasjon til oss

For å kunne gi en best mulig konfirmasjonstid og tilrettelegge best mulig for den enkelte konfirmant er vi avhengig av å få nødvendig informasjon. Dersom dere har opplysninger dere ikke ønsker å gi her ta kontakt med sokneprest Anne Ringen eller menighetspedagog Mona Skogstad, så kan vi ta en prat sammen. Husk å opplyse om eventuelle matallegier, sykdommer vi bør vite om og forhold som gjør at vi bør tilrettelegge konfirmanttiden. Faste medisiner må vi ha informasjon om før leir. Fyll inn i feltet under. Boksen utvides til ønsket størrelse ved å dra i nedre høyre hjørne. 


Powered by Cornerstone